Snorkelen op de keys



Vandaag zijn we wezen snorkelen, maar niet zomaar ergens . . . we hebben gesnorkeld in een koraalrif bij de keys!
We hebben een baardagaam gezien ( denk ik) ( fotos hier onder)
Ook heb ik dolfijnen gezien en HEEL VEEL witte ibissen (ik vind ze niet leuk)
We waren dus aan het lunchen en opeens kwam er een witte ibis en die ons ( mam , pap , ruben en ik) heel brutaal aan keek.
En we hebben  Harry ontmoet ( een grote baardagaam die we hebben gezien en pap heeft hem beloofd dat de volgende keer dat hij Harry ziet hij hem gaat opeten)
Het koraalrif was echt heel mooi ik heb een sting ray ( rog) gezien en ook een barracuda ( een grote vis)
Dit is onze laatste dag in Florida city :(
Morgen: de Keys!


        Claire













Schitterend stuk natuur op Key Largo: John Pennekamp coral reef state park. Levend koraal waar we zo'n anderhalf uur hebben mogen snorkelen. Ook Laura! Laat je je gewoon meedeinen met de golven en kijk je willekeurig onder water dan zie je al zeker 15 soorten vissen in alle kleuren van de regenboog. Mooi detail was dat we snorkelbrillen hadden op sterkte waardoor Laura en ik ook echt ver en scherp onder water konden kijken.

Terug aan land zijn we nog een paar uurtjes bij het strand van het state park geweest waar je ook koraal had en kleinere vissen. Genieten en met zo'n herkenbaar resultaat 's avonds: witte buik en rode rug :).

's Avonds nog heerlijk gegeten bij Crackerbarrel (old souther country cooking) en zoals elke middag heeft Ruben nog heerlijk zich uitgeleefd in het zwembad. Overigens heb je zelfs bij ons hotel in Florida City gewoon agamen; Laura en Ruben zagen eentje die nota bene een salamander opat. De baardagamen op de keys? Minimaal een meter lang en echt majestueus; en op een meter afstand dwars over de parkeerplaats, bij het strand, overal!

Morgen de lange tocht over de keys naar Key West, dan slapen op de Keys alvorens we ons de dag daarna richting het westen van Florida begeven.

Martijn


Reacties

  1. Claire wat een belevenissen allemaal. Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto 's ook. Het is wel te zien dat jullie het naar je zin hebben.
    Veel plezier opKey west.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Backlog - 1: Buschgarden

Disney Animal Kingdom: WOW!

Welkom JP