Backlog - 1: Buschgarden

Ok ok ok ... na een aantal berichtjes ik weet het we lopen achter met de blog. Wat ff relaxen hier en daarbij niet zoveel zin in schrijven. Bij deze de inhaal-actie, dag 2 augustus Busch Gardens.


Busch Gardens is een combinatie van pretpark en dierentuin, wat dat betreft echt amerikaans; alleen dieren zou wellicht niet genoeg entertainment zijn?! Erg mooi park! Onder andere omdat het weer niet super was (30 graden niet geheel zonnig en wellicht regen in de middag) gekozen voor Busch Gardens in plaats van bijvoorbeeld het strand of St. Petersburg of Tampa.


Uiteindelijk een hele mooie, relaxte dag waarbij we rond half 3 door de regen besloten om naar het huisje te gaan.






Botsauto's een klassieker maar heerlijk 3 keer in geweest en ze mogen nu alleen :)


Voeren van vogels erg leuk maar scherpe nagels
 



Vier keer in geweest: kletsnat worden in waterbaan



Het huisje zelf? Heerlijk, groot met alles erop en eraan. Mooi zwembad in onze gated community, internet (Laura heeft Martijn z'n connectie problemen opgelost...) grote koelkast, etc etc etc. Heerlijke plek om te relaxen de komende weken.
Natuurlijk even boodschappen doen!




 Kissimee, waar we nu 'wonen' zit vol met zogenaamde gated communities. Achter een hek met code en beveiliging heb je een kleine woonwijk met z'n eigen regels. 50/50 schatten we in huisjes die verhuurd worden en bewoners die gewoon werken, etc. Allemaal natuurlijk ook vanwege de vele pensionado's hier in de omgeving en vanwege de vele parken rondom Orlando. Orlando is de entertainment hoofdstad van de wereld met alle parken etc. Schatting is dat sinds dit gestart is in Orlando (met natuurlijk Disney World ergens in de jaren 70 geloof ik) 500 miljoen mensen hier naar toe zijn gekomen. De komende weken zullen wij ook genieten van de omgeving, van de parken, van de natuur en van het amerikaanse leven: bagels, Starbucks, alles met de auto, zwemmen, target, uno's, en ga zo maar door :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Claire haar dag - Aquatica deel 2, winkelen en onweer

Welkom JP