Aquatica laatste keer + midgetgolf

Een relaxdag: nog 1 keer (vandaag is de laatste dag dat onze kaarten geldig zijn) naar Aquatica op verzoek van de kinderen en zoals we aan Ruben beloofd hebben: midgetgolf!


Aquatica is heerlijk; de kinderen zijn hier al helemaal thuis en JP, Laura en Martijn wisselen af in de activiteiten zeg maar. Tussendoor lekker lezen en relaxen.


Rond 3 uur willen de kids toch wel naar huis, Ruben denk ik ook omdat hij zeker wil weten dat we midgetgolf gaan spelen, de afgelopen dagen was het daar constant te laat voor.




Hole in one!



Ja?! YES!

In de middag doet Laura de boodschappen terwijl JP en Martijn beiden even bijslapen ... ik word zelf pas wakker als er eten voor me staat wow! Na het eten met z'n allen naar de midgetgolf. Erg leuk en Laura en Martijn slaan beiden een hole in one. Zowel Ruben als Claire hebben het wel in zich om af en toe boos te worden op zichzelf en dan een hole compleet te verknallen maar dat hoort er dan bij ga ik vanuit op hun leeftijd. De volgende hole scoren ze ineens weer 'onder par'.

Als afsluiting met z'n allen naar twistee treat voor ijs. Helaas hebben ze geen yoghurt icecream zodat Laura niet kan eten echt balen. Voor JP, Claire en Ruben echter wel een lekker ijsje en een slurpie (Ruben) inclusief brainfreeze.  





Al met al inderdaad een relaxte dag tussendoor waarop je toch wel weer redelijk actief bent.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Claire haar dag - Aquatica deel 2, winkelen en onweer

Welkom JP

Backlog - 1: Buschgarden