George en the Legend

Even vooraf: dit is deel 1 van 2 aangezien Laura, Ruben en Claire weer richting Disney zijn gegaan en Martijn / JP de middag samen doorbrachten op 'The Legends'.


's Ochtends wel een gezamenlijk programma, namelijk kanoen op Shingle Creek. Nu met z'n vijven waar we dus eerder met 2 personen JP en Martijn een lange tocht hadden gedaan. Dit stukje is meer upstream interessant genoeg precies achter 1 van de drukste wegen hier in de buurt. Je slaat af van de drukke weg, rijdt het park in en honderd meter verderop zit je midden in een schitterend stuk natuur.


Twee kanoes gehuurd, Martijn en de kinderen samen, JP en Laura in de andere boot en vervolgens heerlijk weg over het water. Je kan twee kanten op, we besloten eerst upstream te gaan, dan om te keren en vervolgens nog een stuk 'downstream' te pakken. Al met al ongeveer 2 uur in de boot waarbij de kinderen het verrassend leuker vonden dat ik vooraf had gedacht. Juist zij wilden verder en meer nadat we halverwege hadden gepauzeerd en ook hadden kunnen stoppen. De kinderen wilden ook allebei peddelen, vandaar dat halverwege Ruben wisselde naar de andere boot als peddelaar voorin.


Natuur? Mooi tussen de bomen door, veel vogels zoals eigenlijk altijd en verrassend genoeg deze keer ook een 3 meter lange gator op zo'n 5 meter afstand gepasseerd! Achteraf bleek dat dit waarschijnlijk George was, zoals de mensen bij de verhuurplaats hem noemen.














In de middag eerst Laura, Ruben en Claire afgezet bij Disney (studios deze keer), daarna eerst even naar de bouwmarkt. Verzoek van JP die graag de amerikaanse versie wilde zien en 'bij het beton' wilde kijken.


Daarna toch maar langs een golf course. Het is zeer zeer warm maar gewoon even kijken hoe duur het zou zijn, of het zou kunnen en mogen. Dus gaan we naar de Orange Lake Resort waar je ongeveer 5 golfcourses hebt. Daar aangekomen blijkt dit een enorm resort te zijn waar je dus eigenlijk woont / vakantie viert tussen al die golfcourses, zwembaden, etc. Enorm luxueus en wij met onze korte broek en shirt :). Maar dat maakt niet uit, we mogen golfen, geen probleem en krijgen een golfcart en kaart mee.





















En zo begint bijna drie uur van veel warmte (we zijn de enigen op de baan met zo'n 38 graden), relaxen, JP het spelletje uitleggen, veel lachen en genieten. Gelukkig hadden we zo'n 16 balletjes gekocht, op het einde hadden we er 4 over! Zoals JP zei 'leuk om te doen maar heeft wel een hoog frustratiegehalte'.


Wel een echt mooie baan met veel water en terwijl je speelt zie je de natuur om je heen met de vogels, moeraspartijen, etc.




's Avonds heerlijk gegeten bij IHOP (International House of Pancakes), een ervaring die ik JP niet mocht onthouden vond ik en waar ze geen glutenvrij hebben. Dus zonder de kinderen een uitgelezen kans om bij dit typisch amerikaanse 'eethuis' te dineren. Na het eten wachten tot Laura en de kids eindelijk klaar zijn, dat was rond 10 uur dat ik ze mocht ophalen. Wat zij gedaan hebben (en de dag van zondag) volgt morgenochtend amerikaanse tijd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Claire haar dag - Aquatica deel 2, winkelen en onweer

Welkom JP

Backlog - 1: Buschgarden