Voetbal en midgetgolf

We hebben best veel gedaan de afgelopen tijd en met de komst van JP morgen en de huidige stand van het vrouwenvoetbal vonden we dat we de finale live moesten kijken, in de ochtend bij ons en vanaf de bank natuurlijk. Vandaar een relaxdagje met een schitterende finale en voor ons zelf in de middag een sportief uitstapje naar Congo River Golf (midgetgolf).


Achteraf kun je constateren dat om half 3 's middag in de zon in Florida in de zomer midgetgolf gaan spelen op een onoverdekt terrein niet super handig is ... maar goed dat hebben we dan maar weer geleerd. En ook op efficiente wijze twee liter vocht p.p. kwijtgeraakt :).


Congo River is leuk, gezellig met natuurlijk gators, salamandertjes, waterval etc. Mooi parcours en schitterend vormgegeven. Uitslag zullen we vooral niet communiceren alhoewel voor Ruben dit toch altijd erg belangrijk is. Claire liet met name zien dat ze A echt dit soort zaken kan doen als ze zich concentreert en B dat ze ook wel heerlijk gefrustreerd kan raken en dan per slag de bal harder raakt (ook vanaf 10 cm vanaf de hole). Laura kreeg het voor elkaar om op diverse holes op miraculeuze wijze ook objecten naast de baan te gebruiken (paaltjes, netten) en onderwijl aan het einde van elke slag de bal keurig weer op de baan te hebben :).












Eind van de middag? Boodschappen, koken en relaxen. Inmiddels toch een paar mooie maaltijden gehad hier thuis met Laura die heerlijk kookt. Wat verbazend blijft is dat het bijna net zo duur is om uit eten te gaan als om een gezonde maaltijd bij elkaar te schrapen. Aardappeltjes? Ongeschild ga je ze sowieso niet vinden (!) en onder de 2 euro voor een zakje ook niet. Komkommer? Rond de 2 euro. Sla? Vlees (!!!) Twee hamburgertjes en ze durven er een etiket van ronde 6 dollar op te plakken. Tel het op en je kan net zo goed elke dag naar KFC.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Claire haar dag - Aquatica deel 2, winkelen en onweer

Welkom JP

Backlog - 1: Buschgarden